söndag 11 oktober 2009

Att jag utsätter mig.......för att åka till IKEA en söndag...men det var ett måste. Fast jag var där tidigt så var ta mig tusan alla andra också där.

Katastrof nämligen i fredags kväll. INGA VÄRMELJUS!!!! Jag hade tagit ut varenda paket till landet och eftersom detta är första helgen vi är hemma sen i våras så hade jag glömt bort att jag inte hade några ljus hemma och jag tycker att IKEAs värmeljus är bäst. Nu är jag hemma välbehållen men det är en pärs alltså....annars gillar jag att strosa där...en vardagkväll när det inte är så mycket folk.

Köpte de här söta doftpåsarna....och dessa fina plåtburkar.......och värmeljus förstås.....Hittade även dessa fina servetter och spegel ( ej på IKEA).Spegeln har två små skyddsänglar högst upp. Lite söt tycker jag. Den är lite gulvit nu...får se om den ska bli vitare....Ikväll ska jag grundmåla massor av träsaker. Som ni vet reser sig trä och blir strävt när man målar på det vilket innebär att jag måste sandpappra efter grundmålningen för att sedan måla på igen...visar en annan dag vad jag gjort.


KRAM

18 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Ooo blev kär i doftpåsarna, så söta så söta:). Vilka fina fynd du gjort, Ikea är bra. Beställde en vit Ektorpssoffa därifrån igår. Har långt till närmaste Ikea så det blir sällan något besök.
Må gott!
Kram
/Sara

Hem och Lycka sa...

Ja jag har bara några få ljus kvar jag också, måste iväg och införskaffa fler.

kram

Nattmia sa...

Vilken underbart fin spegel.. Verkligen jättesöt..

Värmeljus är viktiga saker hos oss med och håller med om att IKEA's är bäst.. Tror de har fått bäst i test ett år och de är ju billiga med :-)

Njut av ljus ikväll..

Kram
Mia

Anna sa...

Hi hi! Jag var också där, på Ikea...
Vad mycket fint du hittade. Burkarna tittade jag också på.
Tack för gratulationen och jag får ju säga det samma tillbaka. =) Kram Anna

Jenny sa...

Hej Agneta!

Vilka fina saker du hittade! Visst är det svårt att komma ut från IKEA med "bara" det man hade tänkt köpa från början;)

Spegeln är jättesöt!

Ha en bra kommande vecka,

Kramis Jenny

Hanna sa...

Så mycket fint!
Ha en bra söndagskväll.
Hanna

LjuvligtLantligt sa...

Vad kul att du hittade till min blogg! Jag har liite IKEA-abstinens eftersom de håller på att bygga om ikea i min stad och just nu bara har ett litet litet urval. Men den som väntar.... :)

Ha en skön kväll!

Kram Git

Les Cotrions sa...

Nice sack you bought at Ikea! Your mirror is faboulous and I like the dotty napkins! I'm looking forward to see what you're going to paint!
Have a nice Monday!
Vale

Elsa och Helena sa...

Tack för din kommentar...blir så glad. Vilken fin spegel du inhandlat och påsarna från Ikea jättesöta, kanske måste åka dit jag med. Fast jag håller med dig...såå mycket folk jämt och så energikrävande:)
Kram Helena

Anki sa...

Åh du jag har 6 mil till Ikea så det blir inte ofta!
Inte pga att det är för långt utan för att vägen är såå jävla tråkig!
Härligt iaf att knuffas runt av en massa köpgalna Ikeaflanörer?!...men vad gör man inte för ljus, hihi...
Nu blir jag nyfiken på vad det är du pysslar med, ska bli så kul att se!
Spegeln var jättefin tycker jag!

Kramis Anki

Annalunda sa...

Hej och tack för hälsning! Du får titta in oftare så att du blir immun... ;)
Jag var också till IKEA häromdagen... hittade värmeljusen men inte doftljusen som jag faktiskt åkte dit för... Men handlade gjorde jag ändå - konstigt att man kan hitta så mycket när man bara ska ha ljus ;)

Kram Annie

Livet på Berget sa...

Hej
Jo visst ska jag visa min sekretär när den är klar, det tar bara sån tid, suck. Det är inte lätt att hinna allt man vill när man jobbar heltid och är ensamstående med hus och barn:). Men den kommer bli jätte fin och det ska bli kul att sätta lite piff på den:).
Soffan kommer den 20:e har de lovat. Tills dess får vi sitta på golvet:).
Må gott!
Kram
/Sara

Signe 1 sa...

Hej hej! Ja Ikea en söndag är ju inte att rekommendera, hihi. Men åh så fina saker du shoppade, doftpåsarna var ursöta:-). Ha en fin start på veckan, kramis Sofia

Cathrin sa...

Jag försöker att inte utsätta mig själv för IKEA, men vad gör man när man behöver ljus? :)Och de har ju en massa annat också som man tyvärr bara måste ha ibland (ofta). Fina saker du fick du med dig hem!

Hälsningar
Cathrin

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja det börjar bli kris här hemma med ljus också. Och precis som du tycker jag bäst Ikeas.
Såg på Plus på tv att de jämfört värmeljus och Ikeas var klart bäst både i pris och kvalité.

Söta påsar du köpt, var de också på Ikea?

Kram Viveka

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vilka fina doftpåsar! Gissar att de har dukat upp julsakerna på IKEA. Det får kanske bli en sväng dit snart för jag behöver lite nya ljusslingor. Vilken vacker spegel du fick tag på! VAd duktig du är som har ork att måla lite träsaker. Här går det långsamt just nu...

Hoppas att du får en mysig vecka!

Kram Anna-lena♥

Katta sa...

Fin den spegeln är. Ikea är ju roligt så länge det inte är för mycket folk där då blir det mest jobbigt,brukar också handla mest ljus där. Skulle vara kul att veta hur mycket de tjänar varje år bara på sina värmeljus.Kram Katta

Lissboden sa...

Härligt att du också fick till lita inköp på IKEA.
Snygga servietter förresten och spegeln var också tjusig.
Ha en bra vecka!
Kram/Maria