onsdag 2 september 2009

Pryttlar...kan man få för mycket av dem

Hej,

Regn i morse, nu strålande sol. Vad ska man ha på sig? Nåja vädret kan man inte göra ett dugg åt så det ska jag inte "pipa" om.


Visar istället vad fint man kan göra med Panduros bokstäver…dessa har jag satt upp ovanför vår köksdörr. En del kommentarer som " vet man inte att det är ett kök eller" får man skaka av sig…vad vet en sån person om estetik :O)


Jag tycker , som många av er, att det är kul att fynda små ting som förgyller vardagen. Den här zinkbrickan med attiraljer blev väl fin. Hjärttavlan i bakgrunden hittade jag i en butik uppe i Idre. Den var väldigt färggrann men det gäller att se potentialen i vackra ting. Efter ett lager svart färg och många många lager vit blev den så här fin.

Fåret är köpt på en hantverksmarknad. Får kan man aldrig få för många av och även om jag inte har en speciell plats vid själva inköpstillfället så hittar jag en…känns kanske igen…Imorgon kväll drar sonen de båda vinnarna i min första tävling. Den han drar först får välja vad som ska stå på brickan ( max 8 bokstäver, blir plåttrigt annars). Den han drar som tvåa får halsbandet på bilden med texten LOVE. Båda vinnarna får örhängen.
Jättekul att så många vill vara med och tävla om mina smycken. Ska nog ha en tävling snart igen...
Kramis


4 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Visst är det härligt med ssmå ting som förgyller ens vardag!
Kram
MArie

Jeanette sa...

så fina bilder
ha en skön dag
kramis

AkH sa...

Vad fint det blev med bokstäverna, har själv haft funderingar på några. Kul med inspiration!
Ha det gott!
Anna-Karin

Agnetas shabby chic sa...

Hej, klart att det ska stå KÖK i köket hihi, tycker också att det är kul med texter på väggar och hyllor.Mycket fint du visar också!
Kram o ha det gott!
Agneta