måndag 7 september 2009

Bror Duktig och lite vykortspyssel

God afton,

Måndag och för en gångs skull ingen aktivitet efter jobbet som kräver frånvaro från hemmet. Jag älskar att bara få komma hem ,hoppa i myskläderna och småfixa lite...och så pyssla förstås om tid OCH inspiration infinner sig samtidigt.
Ikväll har jag varit en riktig bror Duktig...har rensat linneskåpet. Ja varför ska man ha jättemånga uppsättningar påslakan när man bara använder "favvisarna"? Sen har jag rensat ut en hel låda med barnkläder i stl 74/80...de ska grannen på landet få till sin lille kille. Så nu känner jag mig verkligen nöjd och kan med gott samvete kika in till er andra som har så fina bloggar.

Jag köpte dessa "vykort" i Kalmar.
Men jag ska inte använda dem som vykort utan som tavlor. Därav IKEA besöket igår. Deras ram Ribba är en favvis hos mig. Så här blev den nya tavlan till sonens rum.

Vad jag ska göra med hästarna i mörkgrått (köpte 3 såna) vet jag inte än…ska i alla fall inte posta dem. Något förslag? Jag tror de ska sitta i hallens smala del precis vid ytterdörren. Jag har svart/vit matta även där och svarta dynor med vita stjärnor på bänken som står där. Kanske ska måla en bräda och klistra upp dem på…


Ha det gott!5 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Vilka fina vykort!
Blev jättefint med den vita ramen runt den prickiga hästen:)

De mörkgråa kan nog bli fina i din hall låter det som.

Ha en skön kväll,

Kramis Jenny

Anki sa...

Vilka snitsiga vykort! Blir skitsnyggt som tavlor!
Å jag har oxå hela boden full av olika hyllor, får visst aldrig nog, hihi...Kan bara inte låta bli att släpa hem dom, trots att jag vet att jag inte har plats! Men måla dom är kul...så jag får väl ge bort som vanligt *ler*

Kramis Anki

Älskade pion sa...

Visst är Ikeas ribba ramar snygga,I LIKE!Vad fint det blev med vykorten i ramarna. Ha en skön dag. Kramar Ulrika

Hanna sa...

Superfina vykort, ju!
Passade perfekt i ramen :)

Ja, vi verkar vara många som har samma hylla, vitmålad i hallen :P

Ha d gott!
Kram Hanna

Anonym sa...

Visst känner man sej nöjd när man har rensat lite hemma, har just läst boken "Rensa i röran"av Karen Kingston så nu är det full fart här också. Så fina tavlorna blev, bra ide´.
Må gott!
Agneta