tisdag 1 september 2009

Häxan surtant och ett halsband


Bild från Bolibompas hemsida...


Imorse var häxan Surtant hemma hos oss. Stressad och irriterad. Hon försov sig och sin son…hade inte förberett kläder kvällen innan som hon brukar göra. Hade inte packat träningskläder som hon också brukar göra. Hon hade en liten ton av irritation i rösten och sonen sa till henne "att det hörs på din röst att du är stressad nu".

Häxan Surtant det var jag det…det får mig att tänka på att det aldrig är någon annans fel att man är stressad, trött eller bara allmänt grinig. Man måste skärpa till sig :O) även om det är svårt ibland.


Nu är häxan Surtant borta igen och jag ska försöka hålla henne borta. Har ni tänkt på att hon aldrig kommer fram på på jobbet utan bara bland nära och kära.....


Igår var jag och sambon ute på en låååång promenad. Precis när vi kom tillbaka började det regna. Som tur är hann vi in innan det började på allvar. Regn betyder pyssel eller hur…jag gjorde ett halsband som jag ska skicka iväg idag.
Ja jag vet..behöver ny kamera för bildkvalitens skull men jag fyller år i oktober så...önska kan man ju....Ha en fortsatt fin dag.Och tänk på att mota bort häxan Surtant när hon försöker ta över...

9 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Oj, här går det undan med inläggen hos damen. Vilken urfin stol jag ser här nedan. Fina smycken som vanligt, du gumman.:-) kram Stina

Viola sa...

Den där súrtanten känns bekant...:) och alltid så fina smycken hos dig, hoppas du fått njuta lite utav det fina vädret, kram

MiaMaria sa...

Hejsan!

Fast jag tycker att häxan sur tant är himla kul...så ibland gör det ju inte så mycket att hon dyker upp........hihihih.

Fint halsband du gjort!

MiaMaria

Emmas väggord sa...

Hej Agneta! Bra att du lyckades skrämma bort surtanten igen. Jag vet, det är dem man älskar som mest som får möta henne - det är ju bland dem man verkligen borde skärpa sig. Det borde vara naturligt att alltid bemöta sina nära o kära med respekt. Men, så är vi bara människor... Huvudsaken är ju faktiskt att man är medveten om hur man beter sig, det är enda sättet att kunna påverka det framöver.

Ja, häcken, den häcken.. Tyvärr är det grannens så vi kan inte säga så mycket. Men jag undrar om man får bygga sin poolkant en meter ifrån tomtgränsen? Den känns tveksam tycker jag.

Kram Emma

Jeanette sa...

så härliga smycken du har ,
kramis

Jenny sa...

Hej Agneta!
Häxan Surtant brukar dyka upp härhemma oxå..finns en viss bloggerska som har väldigt lätt för att stressa upp sig;)
Vilket vackert halsband, vad duktig du är!

Kramis Jenny

Beatrice sa...

Vilket klokt inlägg! Ibland dyker häxan Surtant upp fast man inte är riktigt medveten om att hon är där. Det är andra som påpekar att hon är på besök igen ;-).

Jag tyckte mycket om ditt halsband. Vackert!

Kramar
Beatrice

Anki sa...

Gud vilket fint halsband du gjort!
Jodå, häxan hälsar allt på här oxå, hihi!

Kramis Anki

Anonym sa...

Vilket härligt uttryck du har med Häxan Surtant, så känns det verkligen vissa dagar. Jag hade en igår... så jag lånade ditt uttryck. hoppas det var en bättre dag idag.
Kram