tisdag 8 september 2009

Flower decorations och en tegelpanna.....varför engelska...jo jag tyckte det blev mer kraft i rubriken än blomdekorationer :O)

När man googlar på blomdekorationer får man upp sida efter sida med fina blomsterarrangemang. Mina blomdekorationer är något helt annat. De är gjorda av bland annat elefanttråd, ståltråd, pärlor och bergskristaller. Bergskristaller har jag ju för att jag gör smycken men det går lika bra med vanliga glasprismor.


De fina hästarna fick jag av min vän Marie som bor i Mora. Jag gillar verkligen dalahästar i olika former. Dessa står i en av mina orkidéer. Idén stulen från just Marie men tro nu inte att jag alltid har så här fina orkidéer. Näe ni - dessa är helt nyinköpta men när blommorna är borta ska jag köpa en sån där falsk med fina blommor på och sticka ner i jorden.
Till slut lite rosor. Denna tegelpanna målade jag 2005 på en av mina första kurser i dekorationsmåleri. Den ligger utomhus året om och den håller sig fin i färgerna pga ett speciellt lack.


Ha nu en fortsatt bra dag. Här skiner solen...

Kram

8 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Vad fint det blir när man dekorerar krukväxterna. Den där tegelpannan var ju jättefint målad.
Kram Åsa

Fröken Fräken sa...

Jag är nog bättre på att göra fuskbetongljusstakar än dekorationer till blommor.. men dina var verkligen jättefina! Snyggt med något som glimrar bland växtligheten :-)

Helan sa...

Hej Agnetha.. wow, så fint du målat.. suuuperfint..du e ju jätteduktig juh.

Tack för din gooa kommentar.. keramik är nåt jag ÄÄÄÄÄLskar å göra.. har gått över 21 år i keramik nu.. men har ALDRIG ÄN fått mej en egen verkstad.. jag drömmer, kanske de slår in en dag. Å duu. det är inte alls svårt.. det har börjat en ny tjej i gruppen nu, har ALDRIG gjort nåt i lera förut.. hon har gjort flera fina saker redan.. så hoppet är INTE ute.. å himla skoj är det.

Visst är han goo lille Zeb.. eller lille å lille.. han är såå goo å fin. en riktig goo björn.. fast en schäferbjörn..hehe.
vi är såå stolta över alla våra 6 valpar.. å deras nya familjer.

Hoppas allt är bra me dej. Ha en fortsatt fin kväll å en goo natt..kram Helén.

Karin Lindström sa...

Hej Agneta!

Men vad du är duktig på att måla och fixa! Jag har inget jag kan visa dig! Men jag hittade några tavlor som jag målade för 15 år sen! Det var ganska skoj, vilken skillnad i färger. Då var det lime och kornblått som jag använt. Inget jag skulle hänga upp idag :)

Hoppas du tycker det är skoj med bloggen! Jag har knappt hunnit blogga någonting sista tiden. Det har varit så mycket annat, men jag försöker i alla fall göra lite inlägg i min.

Ha det så bra och vi ses igen!

Kramar
Karin

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Vad fint du målar, tegelpannan var jätte härlig. Hoppas din orkide håller sig fin länge.

Ha en bra dag!

Helan sa...

Heeij.. hahahaha.. jahaa de tycker du.. hm, å jag som itne fått klar mina egna fönster än.. de är ju inte kul.. alls..usch..ett ont måste bara.

Hoppas allt är bra annars? kram helén.

Beatrice sa...

Vad kreativ och pysslig du verkar vara! :-) Den där tegelpannan du målat var såå vacker... du kanske skulle måla fler och sälja...?

Kramar
Beatrice

Graadskan sa...

Jag har också gärna någon lite rolig detalj i krukväxterna, det förgyller dem lite extra tycker jag...
Så duktig du är på att måla!!

Kram Camilla