tisdag 22 september 2009

Busen....

Hej,
Jag älskar verkligen får och fårskinn i inredningen. Ja även andra saker gjorda av fårskinn. Kolla in den här ursöta igelkotten jag hittat. Vi kallar den för "Busen" för den ser så pillemarisk och busig ut…..
Här ligger "Busen" på sin pall jag håller på att "tillverka". Nåja tillverka och tillverka... en IKEA pall jag målat mörk och sen många lager vitt och sen antikvaxat. Jag ska fästa skumgummi på den hårda sitsen innan jag fäster fårskinnet.Lovar att visa bilder på pallen när den är färdig. Om den nu blir det någon gång. Går ju jättebra att ha skinnet liggandes bara….
Fick en fråga om antikvaxet. Jag använder Liberon "Black Bison" ofärgat. Finns i vanliga färghandeln.
På samma ställe som jag hittade "Busen" köpte jag det här fina ullhjärtat. Det hängde i ett blått sidenband...inte alls snyggt...så nu har jag klippt bort det för utbyte mot? Spetsband? Vitt sidenband? Grovt snöre?Vad tycker ni?

Kram

5 kommentarer:

Les Cotrions sa...

I think that's lovely! Warm and soft! We have 28° today...much more Summer than Autumn!
Big hugs
Vale

Beatrice sa...

Jag upptäckte att jag missat flera inlägg hos dig, men nu har jag läst ikapp! :-)

Busen ser verkligen busig ut, han passar bra där bredvid fårskinnet du ska ha till pallen. Jag tycker att du kan ha hjärtat som det är, eller kanske använda hampasnöre om du vill linda något runt det.

Vilka otroligt söta nalletavlor du gör! :-)

Kramis
Beatrice

AkH sa...

Lovis blev jätteglad för den fina nalleasken. Hon tackar så mycket. Jag kommer att ta kort på henne med nalleburken. Då ett syskonbarn är på väg så kommer jag att ha dina tavlor i åtanke när det gäller doppresent!
Tack ännu en gång!
Kram Anna-Karin

Jenny sa...

Hej Agneta!
Tack för din gulliga grattishälsning till Tindra:)

Hihi, vilken sötis "Busen" är!
Hjärtat är fint oxå, skulle nog bli bra med något grovt snöre till.

Stor kram,

Jenny

Renate sa...

metalltråd kanske? :)