tisdag 25 augusti 2009

Kluring till Pluring..och lite pyssel


Hej,

För många år sedan fick jag en liten present av en vän som kom på middag. Jag skulle gissa vad det var. Denna lilla sak finns nu i "alla" mina hem ( det låter det…hemma och på landet är väl bäst att säga) samt hos övriga familjemedlemmar. Kan rekommenderas….blir ju snyggare med egendesignade disktrasor men just nu har jag inga såna. De har surnat :O(

Pluring
De här fina ramarna hittade jag på Stadsmissionens butik. De är nu ommålade och har fått ny upphängning…


Igår var en hektisk kväll. Hämta på skolan, mat till sonen, iväg till sonens handbollsträning, handla mat, laga middag en gång till…ja ni vet hur det kan vara. Puuuh vad skönt att få sätta sig ner och pyssla lite. Det är avkoppling det och plötsligt var kl 23…..


Ha en fortsatt fin dag

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Bästa stunden på dagen, när man får sätta sig ned och pyssla! Just nu klurar jag på lite nya grejer så det blir inte så mycket gjort, men det kommer!

Jo, det var lite joxigt att måla om Leksvik. Jag målade den när hyllan var ihopmonterad, vet inte om det var enklare än att måla alla delar för sig själv.

Hemma på Landet sa...

Inte klokt vad fina saker du gör.
En viss kommer att bli superglad kan jag säga.:-) Kram

AkH sa...

Vad fina tavlor du gjort, med de begagnade ramarna. En sådan disktrashållare har jag också, en av mina favoriter-perfekt till disktrasorna. Tycker också det är kul med egendesignade saker.
Må gott!