fredag 2 december 2016

Advent och dop

Hej alla fina,

Hoppas att ni alla mår bra.

Jag försökte ju mig på att blogga via en mobilapp för ett tag sen men bilderna blev så konstiga så det slutade jag med. Tar gärna emot tips...det kan ju ha ändrat sig...

Jag har gjutit små söta stjärnor.......



Och dekorerat dem......




Gjorde även en mycket uppskattad doppresent till en liten Nova......


Ha en underbar 2:a adventshelg. Sköt om er

Kram

3 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Hej min vän !
Det var inte i går precis ;)...så fina stjärnor du gjort och fin idé
att göra en doptavla av en gjuten stjärna !!
Kul att du tittade in igen...ha en fin andra advent du med !
Kram bia

Rosa i huset i vitt sa...

Hej hoppas du har det bra
kram Rosa

nbde2020 sa...

Som rolex kopior namnet antyder börjar varje version av Breitling Navitimer Automatic 35 med ett 35mm fodral i antingen klockor kopior rostfritt stål, 18 k rött guld eller två-ton finish. De övergripande linjerna är stilrena, kompakta och sportiga, men rolex klocka kopia den verkliga kontaktpunkten fake cartier är den distinkta bi-riktade dubbelriktade glidregelramen. Detta Navitimer-kännetecken spårar tillbaka till den klassiska Navitimer fake IWC Ref. 806, vilket gör detta fall omedelbart igenkänt även på avstånd.
Varje fallstil i Navitimer Automatic fake audemars piguet 35 erbjuder unika uppringningsalternativ, men de grundläggande formerna som spelas förblir konsekventa. Inspirerad av Navitimer Ref. 66 av 50-talet, de spetsiga fake panerai svärdhänderna och den röda pilen som tippades i sekunden hand upprätthåller en enkel och fake hublot sportig känsla från mitten av seklet. Därifrån utforskar varje modell i unika riktningar. Basen fake seiko i rostfritt stål kan vara utrustad med en solbrastvals i marinblå eller ljus koppar, båda med stålpennmarkörer och händer, eller som ett silver solbrast med rosguld fake patek philippe accenter. Dessutom kan det rostfria höljet fås med en urtavla i vit pärlemor med diamantmarkörer.